Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako varovati oblak in virtualizacijsko okolje Hyper V z DPM 2010/2012.

Microsoft System Center Data Protection Manager DPM zagotavlja konstantno arhiviranje virtualnih računalnikov , ki so nameščeni na Microsoft Hyper V strežnikih. Zaščita zagotavlja Online arhiviranje virtualnih računalnikov, ki so lahko del gruč ""clustra"" ali samostojni strežniki. DPM 2010/2012 zagotavljata arhiviranje tako na disk kako tudi na trak.Predstavitev bo nazorno prikazala enostavnost in elastičnost restavriranja tako posameznih elementov kakor tudi celega virtualizacijskega okolja."

Robert Bergles

ASTEC d.o.o.

Robert Bergles univ.dipl.inž.rač MCSA,MCSE, MCITP EA, MCT MCTS "SCVMM,SCCM,SCOM 2007,.." Po končanem univerzitetnem študiju na fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani je svojo karierno pot začel kot predavatelj Microsoftovih sistemskih tečajev in kot svetovalec pri uvajanju Microsoftove strežniške infrastrukture za mala in srednja podjetja. Svoje izkušnje uspešno nadgrajuje v podjetju Astec kot sistemski integrator in svetovalec za strežniško infrastrukturo v javni upravi. Trenutno največ časa posveča strežniškim sistemom is skupine System center (SCCM, SCOM,SCVMM,..) in načrtovanju Enterprise virtualiziranih sistemov. Poleg rednega dela na projektih redno sodeluje kot predavatelj na lokalnih dogodkih ter občasno sodeluje kot avtor člankov v časniku Finance, na temo varnosti informacijskih sistemov.