Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Osebna blagovna znamka razvijalca in IT strokovnjaka

Predstavljeni bodo koncepti, načini in orordja, s katerimi si lahko vsak pomaga do boljše osebne in poslovne prepoznavnosti. Odgovorili bomo na vprašanje, kako se na družabnih omrežjih predstavimo, pokažemo, kaj znamo, delimo svoje dobre ideje in znanja. Pokazali bomo tudi dobre primere, kako se nekdo lahko proslavi na spletu, ali pa popolnoma pogori.Omenjeno: Twitter, Facebook, Linkedin, družabna omrežja.

Matjaž Šircelj

Digitalna osebnost

Matjaž Šircelj je eden najbolj prepoznavnih tviterašev v Sloveniji, ugleden bloger Drugega sveta in poznavalec družabnih omrežij. Nedavno je bil "najbolj vpliven tviteraš" v Sloveniji. V svoji agenciji Digitalna osebnost se ukvarja s svetovanji, predavanji in projekti na področju marketinga na družabnih omrežjih in sodobnih informacijskih tehnologij. Pred tem je na Microsoft Slovenija vodil tehnično skupnost in skrbel za organizacijo ter promocijo dogodkov za razvijalce in informacijske strokovnjake. V prostem času rad spoznava in povezuje ljudi, raziskuje vzhodne filozofije, hodi v hribe in išče svoje zen kotičke. V prihodnosti si želi napisati knjigo in nekoč stati na vrhu Mount Everesta. Življenjski moto: Povezuj in spreminjaj svet!