Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

PowerPivot in BI

PowerPivot je brezplačen dodatek k Excelu 2010 in omogoča varen dostop do podatkov iz različnih podatkovnih virov. Te podatke lahko med seboj povezujemo, obdelujemo in prikažemo, kot nam najbolj ustreza. Za avtomatsko povezavo s podatkovnimi viri je poskrbljeno, tabele podatkov pa lahko nadalje še enostavno dopolnimo z računskimi polji. Končni rezultat je prikaz v obliki vrtilnih tabel pivot tables, preko katerih izvajamo številne analize. Rok Pirnat prihaja iz podjetja B2 d.o.o.

Rok Pirnat

B2 D.O.O.

Rok Pirnat je predavatelj z več kot 4000 pedagoškimi urami. Predava na računalniških tečajih in poslovnih šolah. Kot predavatelj in svetovalec se ukvarja z obdelavo podatkov za poslovno odločanje. Ukvarja se z vpeljevanjem Self service BI rešitev (Excel PowerPivot), kjer daje velik poudarek vsebinskemu, metodološkemu kot tudi tehničnemu delu analitike. Sam pravi, da želi tehnologijo približati uporabnikom.