Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Razvoj aplikacij Metro za Windows 8

Ogrodje .NET je eno od treh enakovrednih razvojnih okolij za Metro aplikacije v Windows 8. A kaj to pomeni v praksi? Koliko nam izkušnje, ki smo jih pridobili z ogrodjem .NET, koristijo pri razvoju? V kolikšni meri lahko pri tem uporabimo obstoječo izvorno kodo? Med iskanjem odgovorov na zastavljena vprašanja bomo spoznali, kako se najbolj učinkovito lotiti razvoja Metro aplikacij in kakšne izzive pri tem lahko pričakujemo.

Damir Arh

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev za upravljanje z dokumenti. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. Nedavno je prejel tudi naziv MVP za področje razvijalskih tehnologij za delo s podatki (Data Platform Development).