Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Razvoj lokacijsko-orientiranih aplikacij

Na predavanju bodo na praktičnih primerih predstavljene možnosti razvoja lokacijsko-orientiranih aplikacij na različnih platformah in napravah (HTML5, Windows 8 Metro, WP7/Silverlight).

Andrej Tozon

ANT Andrej Tozon s.p.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu na mobilni platformi (Windows Phone) in namiznih aplikacijah (Windows 8 Metro, WPF, Silverlight), na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev. Vodi tudi skupino strokovnjakov za uporabniško izkušnjo (SIUX). Na Twitterju ga najdete pod nazivom @andrejt.