Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

SBS Essentials in integracija v Oblak

SBS Essentials je nov, manjši brat SBS strežnika, namenjen majhnim podjetjem. Ena izmed njegovih lastnosti je možnost integracije s produktom Office 365, ki uporabniku ponuja enostavno upravljanje in ustvarjanje računov.Na predavanju vam bomo prikazali celoten postopek, kako tako integracijo izvesti, pasti in prednosti ter najboljše prakse.

Elvis Guštin

EM-Soft sistemi d.o.o.

Elvis Guštin je že več kot 10 let aktiven na področju dela z malimi in srednje velikimi podjetji. Zadnjih nekaj let je Microsoft Partner Area Lead za področje Slovenije in je eden izmed zmagovalcev izbora SMB 150, ki ga organizira ameriško združenje SMB Nation. Z zmago si je Elvis Guštin zaslužil mesto med 150 svetovno najvplivnejših posameznikov v SMB segmentu. Veliko svojega časa nameni implementacijam in razvoju rešitev za Microsoft Small Business Server in z njim povezane tehnologije. Aktiven je tudi pri vpeljavi oblaka in Office 365 tehnologij v mala in srednja podjetja.