Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Seminar Windows Azure Bootcamp za razvijalce

Celodnevni seminar Windows Azure Bootcamp je namenjen razvijalcem, ki želijo spoznati platformo Windows Azure, orodja za razvoj rešitev ter arhitekturo aplikacij v oblaku. Poleg osnovnih komponent, ki sestavljajo platformo (Azure Roles, SQL Azure, Azure Storage), si bomo ogledali tudi novosti v platformi. Dotaknili se bomo tudi naprednih primerov uporabe in možnosti, ki jih nudijo storitveno vodilo Service Bus, CDN, storitve za upravljanje identitet in ostale tehnologije. Agenda: Windows Azure vloge Windows Azure Storage Microsoft SQL Azure Windows Azure Service Bus

Bojan Vrhovnik

Microsoft

Že od otroških let sem bil zaljubljen v računalnike. Sprva s kladivom, kasneje z tipkovnico. Aktivno sem se začel ukvarjati z računalniki na fakulteti, ko sem zagrizel v Oberon jabolko. Prvo srečanje z objektnimi programskimi jeziki sem doživel z Javo, ki je bila moja kraljica, dokler me ni prevzel C#. Ljubezen je dozorela v spletno okolje, ASP.NET, in od takrat naprej zgolj nadgrajujem svoje znanje. Pred prihodom na Microsoft, kjer delam kot tehnološki strokovnjak za razvijalska orodja, sem delal na podjetju Adacta kot razvijalec na bančnih sistemih in DataLab kot spletni razvijalec strani za partnerje ter spletno pomoč.  

Rok Bermež

Kompas Xnet

Rok Bermež je izkušen predavatelj in razvijalec na podrocju .NET tehnologij, zadnje case posveca veliko energije tudi v Microsoft Azure.  

Clemens Vasters

Microsoft

Clemens Vasters je glavni tehnični vodja ekipe Windows Azure AppFabric pri Microsoftu in soustvarjalec funkcionalnosti Service Bus. Predaval je že na več kot 300 prireditvah, v več kot 40 državah po svetu in je kot govorec že stari znanec slovenske NT konference. Sodeloval je pri različnih usposabljanjih podjetij na Bledu, v Portorožu in v Ljubljani in se izjemno veseli vrnitve na NT konferenco.