Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

SQL 2012 BI Roadshow

Na seminarju bomo pregledali vse večje novosti na področju Business Inteligence BI, ki jih prinaša nova verzija SQL strežnika 2012. Udeleženci se bodo seznanili z novostmi na vseh področjih razvoja BI rešitev, od podatkovnih skladišč, integracije in upravljanja podatkov, do analitičnega strežnika in kreiranja poročil ter integracije z Office 2010 / Sharepoint 2010 portalom. Glavne teme seminarja: Celotna ponudba podjetja Microsoft z novih SQL strežnikom na področju BI in načini licenciranja Pomembne novosti na nivoju podatkovne baze za potrebe podatkovnih skladišč Integracija in upravljanje podatkov Integration Services, Master Data Services in Data Quality Services Office 2010 in PowerPivot novosti BI Semantic Model in nov način shranjevanja podatkov v Analysis Services Novosti v Data Analysis Expression DAX jeziku Integracija z Microsoft Sharepoint 2012 portalom in novosti v Reporting Services Nov klient za grafično analiziranje podatkov – PowerView Seminar bo potekal v obliki predavanj s prosojnicami in demo predstavitvami.

Grega Jerkič

SolidQ - In516ht d.o.o.

Grega Jerkič se že 10 let ukvarja z implementacijo in svetovanjem na področju rešitev za upravljanje poslovanja (podatkovna skladišča, integracije podatkov, analitično / planski sistemi, upravljanje s šifranti in prediktivna analitika). Izumil in vodil je razvoj rešitve BI4Dynamics (poslovna inteligenca nad Microsoft Dynamics NAV in AX), ki jo trenutno v svetu uporablja več sto podjetij ter prejel dva krat nagrado s strani podjetja Microsoft za najboljšo rešitev na področju poslovne inteligence. Grega je svetovalec podjetja Solid Quality Mentors, ki velja za vodilno podjetje v svetu na področju Microsoft SQL tehnologije, kjer pokriva področje analitskih sistemov ter izvaja šolanja in sodeluje pri arhitekturi na evropskih projektih. V zadnjem letu je opravil vrsto tehničnih delavnic po svetu za partnerje na temo Microsoft FastTrack DataWarehouse ter Airlift SQL 2008 R2, ki so bila podprta s strani podjetja Microsoft ter ostalih večjih tehnoloških partnerjev (HP). Prav tako je Grega uradni predavatelj podjetja IBM za Cognos tečaje ter soustanovitelj podjetja IN516HT d.o.o.