Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

SSRS 2012 and Power View with SharePoint 2010

Microsoft Business Intelligence offering got a lot of changes with the new SQL Server 2012. In this session we shall look at the new features of Reporting Services 2012 and its integration with SharePoint 2012, what’s new with PowerPivot integration and deployment to SharePoint and the new tool that provides intuitive ad-hoc reporting for business users to analyze data – Power View.

Grega Jerkič

SolidQ - In516ht d.o.o.

Grega Jerkič se že 10 let ukvarja z implementacijo in svetovanjem na področju rešitev za upravljanje poslovanja (podatkovna skladišča, integracije podatkov, analitično / planski sistemi, upravljanje s šifranti in prediktivna analitika). Izumil in vodil je razvoj rešitve BI4Dynamics (poslovna inteligenca nad Microsoft Dynamics NAV in AX), ki jo trenutno v svetu uporablja več sto podjetij ter prejel dva krat nagrado s strani podjetja Microsoft za najboljšo rešitev na področju poslovne inteligence. Grega je svetovalec podjetja Solid Quality Mentors, ki velja za vodilno podjetje v svetu na področju Microsoft SQL tehnologije, kjer pokriva področje analitskih sistemov ter izvaja šolanja in sodeluje pri arhitekturi na evropskih projektih. V zadnjem letu je opravil vrsto tehničnih delavnic po svetu za partnerje na temo Microsoft FastTrack DataWarehouse ter Airlift SQL 2008 R2, ki so bila podprta s strani podjetja Microsoft ter ostalih večjih tehnoloških partnerjev (HP). Prav tako je Grega uradni predavatelj podjetja IBM za Cognos tečaje ter soustanovitelj podjetja IN516HT d.o.o.