Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

System Center Operations Manager 2012

Z izzidom Microsoft System Center 2012, Microsoft prinaša na tržišče najbolj celovito in integrirano rešitev za podatkovni center in upravljanje oblaka. Nabor rešitev vključuje posodobljeno različico orodja Microsoft System Center Operations Manager 2012. Ključne novosti orodja so naslednje funkcionalnosti: monitoring mrežne infrastrukture, monitoring aplikacij in pogledi tipa „Dashboard“. V predavanju bo predstavljen povzetek monitoringa aplikacij, v okviru platforme Microsoft System Center Operations Manager 2012, zasnovanih na tehnologijah .Net in Java. Predstavljene bodo platforme in podprte konfiguracije, vklop in konfiguracija APM ter pristopi pri delu z APM. Pridite izvedeti, kako Operations Manager zagotavlja globok vpogled v delovanje in zanesljivost aplikacij, brez potrebnega razvoja paketov za upravljanje ali sprememb v kodi.

Ivan Kovač

SRC d.o.o.

Ivan Kovač se z informacijsko tehnologijo poklicno ukvarja že petnajst let. Primarno je fokusiran na upravljanje različnih sistemov in celotnih organizacij ter oblakov. S, pred desetletjem strežnikom MOM, danes pa platformo System Center Operations Manager 2012, ima več kot desetletne izkušnje. Zadnja leta se aktivno posveča razvoju paketov za upravljanje in vseh prilegajočih elementov, sodeluje pri različnih projektih uvedbe System Center Operations Manager ter izvaja vrsto drugih aktivnosti povezanih s platformo. V zadnjem času nadgrajuje nabor znanj in izkušenj z ostalimi orodji družine System Center, avtomatizacijo in upravljanje s procesi prav tako pa z zanimanjem sledi poglavja o poslovni inteligenci in poročanju s platformo Microsoft SQL.