Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Ukrotimo identitete s Forefront Identity Manager 2010 R2

Podjetja lahko z uvedbo sistema za upravljanje identitet na platformi FIM 2010 omogočijo zaposlenim lažje in bolj učinkovito delo, predvsem pa prihranijo denar in čas. Na praktičnih primerih bo predstavljeno upravljanje z računi, gesli, skupinami in vlogami in prikazano, kako lahko z uvedbo standardiziranih procesov upravljanja identitet racionalno povežemo identitete v različnih sistemih IT.

Matjaz Ladava

Microsoft

Matjaž Ladava je kot svetovalec za področje varnosti in infrastrukture zaposlen v podjetju Microsoft Slovenija. V profesionalni karieri je sodeloval pri različnih projektih informacijskih sistemov doma in v tujini. V vlogi svetovalca za varnost in infrastrukturo sodeluje pri uvajanju Microsoftove strežniške infrastrukture na različnih projektih z večjimi strankami v Sloveniji. Ti segajo od aktivnega imenika in strežnika ISA do uvedbe tehnologij kot so PKI, RMS, NAP, IPsec, DA ter drugih. Poleg rednega dela na projektih doma in v tuini pa redno sodeluje kot predavatelj na lokalnih in regijskih dogodkih ter kot predavatelj izvaja seminarje s področja varnosti in infrastrukture. Je tudi eden izmed redkih strokovnjakov z nazivom Microsoft Certified Master za področje imeniških storitev. V zadnjih letih se predvsem ukvarja s projekti upravljanja identitet ter avtomatizaciji pristopa in varnosti v podjetjih.  

David Vidmar

Microsoft