Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Upravljanje virtualiziranih aplikacij in mobilnih naprav

Vse pogostejša raba pametnih mobilnih naprav v poslovnem okolju prinaša drastične spremembe.Ne gre več le za naprave v lasti podjetja, pač pa do virov v podjetjih dostopajo povsem privatne naprave BYOD - bring your own device. Tako postajata ključna vidika varnost in upravljanje teh naprav. V predstavitvi si bomo pogledali upravljanje teh naprav s sodobnim orodjem Configuration Manager iz družine System Center 2012. Prikazane bodo tudi novosti s področja uporabe virtualizacije aplikacij v poslovnih okoljih.

Grega Repar

ASTEC d.o.o.

Grega Repar je prve korake v IT svetu pričel kot razvijalec rešitev za turizem in gostinstvo. Temu je sledilo obdobje podpore uporabnikom v različnih organizacijah državne uprave širom Slovenije. V tem obdobju je pričel delovati pri konfiguracijah strežniških sistemov. V zadnjih osmih letih pa v podjetju Astec deluje kot vodja projektov in arhitekt strežniških rešitev s področja Microsoftovih produktov. Ključne reference ima pri postavitvah aktivnih imenikov, GPO, Exchange, SCCM, TS. Ob praktičnih izkušnjah z IT področja je v tem obdobju dokončal magistrski bolonjski študij in opravil različne IT certifikate - MCITP:Enterprise Administrator, CCNA, LPI1, Iseb ITIL foundation, CNA.