Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Uvedba Dynamics CRM v podjetju JUB-H d.d. / Prenova prodajnega klicnega centra v podjetju Delo d.d.

Predstavitev projekta prenove prodajnega klicnega centra v podjetju Delo d.d. z uvedbo MS Dynamics CRM rešitve, integrirane z zalednim sistemom naročnika, ter telefonskim sistemom Asterisk Adacta d.o.o.. Uvedba kompleksnega MS Dynamics CRM sistema v mednarodnem podjetju JUB-H d.d.

Slavko Habjan

ITeUM d.o.o.

Slavko Habjan se že vrsto let ukvarja s prodajo, implementacijami in izobraževanjem CRM sistemov. V zadnjih treh letih je s svojimi sodelavci in partnerji uspešno uvedel več kot 10 rešitev na MS Dynamics CRM osnovi. S konzorcijsko obliko sodelovanja s partnerji dosegamo visoko stopnjo specializacije in hkrati pokrivamo široko paleto rešitev (CRM, BI, vizualizacija, poslovna analitika, programi zvestobe, segmentacije strank).  

Samo Kanellopulos

Adacta d.o.o.

Vodja področja CRM rešitev v podjetju Adacta d.o.o. Več kot 5 let izkušenj s področja svetovanja, uvajanja in vodenja CRM projektov. Pred tem 12 let deloval kot samostojni svetovalec na področju inštitucij kapitalskih trgov in sodeloval na velikem številu mednarodnih implementacijskih in podpornih projektov.  

Igor Tasič

Adacta d.o.o.