Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Uvodno predavanje (DEV): Visual Studio 11

Brian Keller

Microsoft

Brian Keller je Microsoftov višji tehnični evangelist, specializiran za Visual Studio in upravljanje življenjskega cikla aplikacij. Predaval je na konferencah po vsem svetu, ob tem pa vodil programe za predstavitev Microsoftovih tehnologij v razvoju t.i. zgodnjim uporabnikom. Brian je sovoditelj priljubljene oddaje This Week on Channel 9, ima pomembno vlogo na spletnem mestu MSDN Channel 9 in je soavtor knjig Professional Application Lifecycle Management with Visual Studio 2010 ter Professional Team Foundation Server 2010.  

Karl Davies-Barrett

Microsoft

Karl Davies-Barrett, tehnični vodja za področje razvojnih rešitev in platform pri Microsoft CEE, ima za sabo več kot 15 let izkušenj z razvijanjem programske opreme. Prisostvoval je prehodu programske opreme iz sistema DOS v računalništvo v oblaku in kot Microsoftov Certified Traineer je v osmih letih opravil tisoče ur predavanj na temo Visual Studia, .NET-a in poslovnega poročanja v SQL Serverju ter številnih drugih komponent, ki jih razvijalci vsakodnevno uporabljajo pri svojem delu. Od leta 2008 je pripravil številne predstavitve računalništva v oblaku za različne dogodke po Evropi in v ZDA, kot so DevDays, Sinergija, TechEd kot tudi za 2- do 3- dnevna intenzivna izobraževanja Windows Azure Bootcamps CEE. Ko beseda nanese na kaj drugega kot na računalniške oblake, Karl uživa v debatah o arhitekturnih rešitvah, namenjenih programski opremi za številne Microsoftove izdelke. Trenutno je zaposlen na sedežu Microsofta CEE v Münchnu, pred tem je delal kot vodja DPE za Microsoft Malta & Ciper.