Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Azure Service Bus Introduction and Futures

This session by Clemens Vasters, Architect on the Windows Azure Service Bus team in Redmond, will introduce scenarios and solutions with Windows Azure Service Bus. You will learn how to build hybrid cloud solutions and how to leverage Service Bus to bridge communication between different sites across the cloud. We will also talk about how Service Bus allows you to reach out to devices. The session will discuss Service Bus Relay and the Service Bus Messaging capabilities, and also how to leverage the Access Control Service to secure your endpoints.

Clemens Vasters

Microsoft

Clemens Vasters je glavni tehnični vodja ekipe Windows Azure AppFabric pri Microsoftu in soustvarjalec funkcionalnosti Service Bus. Predaval je že na več kot 300 prireditvah, v več kot 40 državah po svetu in je kot govorec že stari znanec slovenske NT konference. Sodeloval je pri različnih usposabljanjih podjetij na Bledu, v Portorožu in v Ljubljani in se izjemno veseli vrnitve na NT konferenco.