Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Workflow Foundation (WF) v .NET 4.5

Po presenečenju v .NET 4.0, kjer je bil Windows Workflow Foundation (WF) napisan na novo, se spremembe v .NET 4.5 zdijo precej majhne. Vendar pa kljub temu odpravljajo marsikatero pomanjkljivost, ki ob zahtevnejši rabi v .NET 4.0 otežuje delo. Na predavanju si bomo podrobneje pogledali, česa vse se lahko veselimo. Začeli bomo s spremembami v urejevalniku in izboljšavami nekaterih aktivnosti. V nadaljevanju se bomo spoznali z dvema novima modeloma za razvoj delovnih tokov, za konec pa se bomo posvetili še težko pričakovani podpori verzioniranju delovnih tokov.

Damir Arh

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev za upravljanje z dokumenti. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. Nedavno je prejel tudi naziv MVP za področje razvijalskih tehnologij za delo s podatki (Data Platform Development).