Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Z upravljanjem tiskanja do učinkovite podpore optimizaciji poslovanja

Obseg tiskanja v poslovnih okoljih se kljub nižanju stroškov ne zmanjšuje, zato je ključnega pomena, da imajo podjetja nadzor nad tem, kdo izpisuje in kaj. Vse bolj se nagibajo tudi k odgovornemu odnosu do okolja, vendar ne na račun storilnosti zaposlenih. Pogledali si bomo, kakšni so trendi na trgu, s kakšnimi izzivi se soočajo podjetja, ki še nimajo celovitih izpisnih rešitev in kaj lahko s Canonovimi rešitvami za upravljanje tiskanja pridobijo. Eden od poudarkov predavanja bo tudi na novih možnostih, ki jih rešitev Canon uniFLOW daje uporabnikom pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov.

Matjaž Moškerc

CANON ADRIA, trgovina, d.o.o.

Matjaž Moškerc je študiral na Elektrotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani in je diplomiral iz telekomunikacij. V Canonu Adrii je zaposlen od leta 2002, ko je začel svojo poklicno pot v vlogi podpornega inženirja in tehničnega inštruktorja za Canonove poslovne večfunkcijske naprave. Trenutno dela kot svetovalec za pisarniške rešitve in optimizacijo tiskanja dokumentov. Poleg tega je odgovoren za upravljanje in administracijo dostopa Canonovih partnerjev do sistema eMaintenance za celotno regijo Adria. Preden se je pridružil Canonu je delal kot tehnična podpora in servisni inštruktor za Canonove kopirne stroje.