Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

1. vseslovenska vstaja v IT

Poslovni del naše organizacije nam ne zaupa. V večjih organizacijah nam IT-proračun vse bolj polzi iz rok. Namesto razvoja se ukvarjamo z vsakodnevnimi, dolgočasnimi opravili. Za IT-inovacijami v svetu zaostajamo 3-5 let. Direktor zahteva, da je naš IT tako preprost, kot njegov tablični računalnik. Finančnik zahteva, da damo vse v nekakšen "oblak". Vsi trendi v IT svetu napovedujejo ukinitev ali popolno transformacijo oddelkov IT... Ali bomo vstali mi, ali pa bo vstal poslovni del naše organizacije proti nam? Ali smo gotofi?

Jan Bervar

NIL d.o.o.

Jan Bervar je direktor tehnološke strategije (CTO) podjetja NIL, ki se mu je pridružil v letu 1995. Ukvarja se predvsem z inovacijami na področjih prehoda velikih podjetij na dinamične in elastične infrastrukture, varnosti informacij ter naprednega ponudništva storitev v oblaku doma in v tujini. V prostem času ga najdete na motociklu, za štedilnikom, na salsa/kizomba/bachata plesišču, v virtualni pilotski kabini, ali pa ob kotlu za žganjekuho.