Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Windows 8 in Windows Phone 8 cross-platform development

V tej delavnici se boste naučili načrtovalskih vzorcev (design patterns), prenosljive kode in triki Visual Studia. Poudarek bo predvsem na izdelovanju jedra aplikacije in kako povezati podatke na UI. Pri tem se boste malo bolj podrobno naučili o Portable Class Library v praksi.

Armin Plohl

Semantika

Armin Plohl je študent na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru in razvijalec pri podjetju Semantika. Zanimajo ga Microsoftove tehnologije predvsem Windows 8, Windows Phone in Kinect.  

Jernej Kavka

Semantika d.o.o.

Jernej Kavka je razvijalec pri podjetju Semantika. Spoznava se z najnovejšimi tehnologijami Microsofta in se aktivno ukvarja s izdelavo aplikacij s naravnim uporabniškim vmesnikom. V zadnjih nekaj mesecih je pomagal pri razvoju več kot 10 Windows 8 aplikacij, večina teh so že na Windows Store in vsaj 3 od teh so v TOP 100 aplikacij v nekaterih regijah. Zadnje čase se tudi ukvarja s razvojem klasičnih iger za Windows 8 in Windows Phone 8.