Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

»HGI RWAD Framework« razvojno programsko ogrodje kot SaaS platforma: prezentacija izvedbe projekta "mobileWEB" za podjetje CVS Mobile d.d.

»HGI RWAD Framework« je lastno razvojno programsko ogrodje na čigar podlagi v podjetju HGI ponujamo hiter in standardiziran razvoj spletnih aplikacij. Predstavljena bo uporaba ogrodja za potrebe "mobileWEB" projekta, slovenskega podjetja CVS Mobile d.d., vodilnega na področju telematskih sistemov v regiji centralne in vzhodne Evrope. Omenjeno podjetje, ki je prisotno v osmih evropskih državah, je v letu 2012 sprejelo strateško odločitev - obstoječim in novim naročnikom ponuditi svoje storitve po modelu SaaS. Sloneč na »HGI RWAD Framework« razvojnem programskem ogrodju smo v HGI razvili vrhunsko, trinivojsko platformo za nadzor in upravljanje voznega parka, interoperabilno s tabličnimi računalniki, pametnimi telefoni in zalednimi poslovnimi sistemi.

Peter Hržič

HGI, D.O.O.

 

Simon Golob

HGI, D.O.O.

Simon Golob je zaposlen v podjetju HGI, d.o.o. kot vodja razvoja. Z razvojem na splošno se ukvarja že več kot 15 let, večinoma na podlagi Microsoftovih tehnologij. Med drugim je sodeloval pri številnih projektih s področja razvoja ter poslovne inteligence za nekatera večja slovenska in tudi tuja podjetja. Zadnja leta največ časa posveča spletnemu razvoju, konkretno izdelavi splošnega razvojnega ogrodja za hiter in standardiziran razvoj spletnih rešitev.