Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hyper-V 2012 in visoka razpoložljivost v privatnem oblaku

Postavitev visoko-razpoložljive virtualizacijske infrastrukture je s strežnikom Windows Server 2012 postala dosegljiva tudi majhnim in srednje-velikim podjetjem. Vsem pa je novi Hyper-V prinesel cel kup novosti. Kaj je na voljo in kje začeti? Kako se zaščititi pred predvidenimi in nepredvidenimi izpadi?Tekom tega predavanja boste spoznali novosti novega Hyper-V strežnika, ki vam bodo pomagale povečati razpoložljivost vašega poslovnega okolja. Posebno pozornost bodo dobile novosti in izboljšave: Live Migration, Storage Migration, Cluster Aware Updating, Hyper–V Replica ter Failover Clustering.

Jože Markič

Microsoft

Jože Markič dela v ekipi Microsoft Services v podjetju Microsoft kot svetovalec za privatne oblake (Cloud Consultant). Z Microsoftovimi tehnologijami se profesionalno ukvarja že od leta 2003, od leta 2007 pa je aktiven tudi kot MCT predavatelj Microsoftovih tečajev. Svoje znanje nenehno izpopolnjuje, tako s pomočjo sodelavcev, kot tudi na projektih in različnih izobraževanjih. Kot aktiven MCT predavatelj si vzame čas tudi za Microsoftove izpite, s katerimi še dodatno potrdi svoje bogato znanje, ki ga pridno deli tako s strankami kot tudi z udeleženci različnih tečajev in delavnic.