Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako deluje Exchange transport services

Za uspešno reševanje in odpravljanje težav z Exchange Transport Service potrebujemo dobro razumevanje, kako Exchange Transport Service deluje. To pokrije prvi del predavanja. Drugi del predavanja je namenjen reševanju in odpravljanju pogostih in manj pogostih težav s SMTP v Exchange okoljih. Pogledali si bomo nekaj nenavadnih problemov s terena, ki na prvi pogled morda izglodajo zapleteni.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler (Microsoft Certified Master (MCM Exchange | MCM Active Directory), MVP, MCT) ima dolgoletne izkušnje na področju varnosti v Microsoftovih okoljih in priznane številne najprestižnejše statuse. Pihler je cenjen in priznan predavatelj z bogatimi izkušnjami, sodeloval pa je pri namestitvi požarnih zidov v nekaterih največjih slovenskih organizacijah, vzpostavitvi infrastrukture javnih ključev (PKI) in pri oblikovanju varnostnih politik ter sistemov za strogo in varno overovljanje RSA. Ukvarja se tudi s svetovanjem in načrtovanjem ter nameščanjem drugih varnostih rešitev. Povezovanje različnih Microsoftovih storitev, mrežnih protokolov in varnosti mu znova in znova predstavljajo neizčrpen vir izzivov in motivacije za vsakodnevno raziskovanje. Med leti 2005 in 2013 mu je Microsoft podelil status MVP za varnost v okolju Windows.