Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Novosti v Lync Server 2013

Na predavanju si bomo pogledali zakaj Microsoftova Office produktna skupina ni prav nič vraževerna in je pred kratkim objavila ime naslednje verzije Office/Lync-a. Cilj predavanje je, prepričati vse, da št. 13 v imenu ne napoveduje nesreče, vendar izključno naslednjo verzijo produkta, ki ponovno prinaša vrsto novih funkcionalnosti in izboljšav. Pogledali si bomo 13 glavnih novosti v Lync-u 2013 med katerimi so spremembe v arhitekturi, visoki razpoložljivosti, konferenčnih funkcionalnostih, zvok in slika v spletnem brskalniku, izboljšave v videu, povezovanje s Skype-om, uporaba Lynca na mobilnih telefonih itd. Vsi vraževerni in ne vraževerni vljudno vabljeni.

Sandi Jordan

Microsoft

Sandi Jordan deluje v IT industriji zadnjih 12 let. Od tega je večino svojega časa preživel v Microsoftovi storitveni skupini kjer se ukvarja z uvajanjem poenotenih komunikacij (Unified Communications) pri največjih slovenskih podjetjih. V zadnjem času se posveča novim IT smernicam - računalništvu v oblaku ter produktom za povečanje storilnosti zaposlenih.