Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Primeri iz prakse: Vpeljava SQL DRC v zavarovalnici Adriatic-Slovenica d.d

V sodelovanju Avtente d.o.o. in zavarovalnice Adriatic-Slovenice d.d. smo izvedli projekt vzpostavitve sekundarne lokacije tudi za potrebe MS SQL Strežnika. Zaradi velikega števila podatkovnih zbirk in velike količine podatkov je bilo potrebno osnovne funkcionalnost SQL strežnika nadgraditi in prilagoditi. S pomočjo T-SQL in Powershell smo zagotovili robusten, zanesljiv DRC s kratkimi časi vzpostavitve novih rešitev in obvladovanjem failover postopkov. Srečali smo se z mnogimi izzivi, katerih rešitev bomo predstavili na predavanju.

Sandi Bižal

ADRIATIC SLOVENICA d.d.

Sandi Bižal, MSTS, MCSE, MCITP, VCP, CEH je od leta 2001 zaposlen podjetju Adriatic Slovenica d.d. Ima dolgoletne izkušnje pri konfiguraciji, načrtovanju in implementaciji informacijskih sistemov na različnih platformah. V zadnjem času se predvsem posveča bazam podatkov in izzivom na področju informacijske varnosti. Je tudi predavatelj na izobraževanjih iz informacijske varnosti.  

Andrej Zevnik

AVTENTA, d.o.o.

Andrej Zevnik, MCTS, MCITP, Avtenta.si. Od leta 2000 je aktiven na področju SQL Server (OLTP) in analitskih (OLAP) rešitev. Izkušnje s postavljanjem in svetovanjem za poslovne ter analitske sisteme si je pridobil skozi projekte podatkovnih skladišč ter optimizaciji in obvladovanju velikih poslovnih podatkovnih zbirk (VLDB). Njegova ostala področja dela so visoka razpoložljivost sistemov in informacijska infrastruktura.