Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Primeri iz prakse: WS2012 ter HyV3.0 s podporo ODX in SMB3.0 na NetApp storagu,

Predstavila bova nekatere ključne prednosti, ki jih prinašajo sodobne tehnologije pod okriljem podjetij Microsoft in proizvajalcem diskovnih sistemov NetApp. Diskovni sistemi NetApp nudijo popolnoma nov pristop k zagotavljanju diskovnih kapacitet. Poleg dosedaj poznanih tehnologij nudi arhitektura popolno virtualizacijo strojne opreme, kar zagotavlja zelo visok nivo skalabilnosti in fleksibilnosti. Glede na veliko vloženega truda razvijalcev tako s strani podjetja NetApp kot Microsoft, je uporabnikom na voljo neprimerno enostavnejše in hitrejše upravljanje z virtualizirano strežniško infrastrukturo na platformi Microsoft Windows 2012. Tehnologija ODX je ključ do uspeha. Poleg tega so rutinski postopki avtomatizirani preko NetApp modulov, s katerimi rokuje MS Orchestrator.V vsakem kompleksnem IT okolju je nadzor neizogiben, zato je NetApp integracija s SCOM izredno pomembna.Nekatere ključne operacije bodo demonstrirane tudi v živo.

Matej Moškon

OSAP

Zadnjih deset let delujem na področju diskovnih sistemov. V vlogi IT arhitekta načrtujem kompleksne rešitve z vključevanjem številnih tehnoloških prednosti, ki jih nudi tehnologija diskovnih sistemov. Skrbim za dodatno usposabljanje administratorjev diskovnih polj pri strankah za upravljanje in nadzorovanje diskovnih polje.  

Matjaž Žnidar

UniCredit Banka

Matjaž Žnidar se že 15 ukvarja z infrastrukturo temelječo na Microsoftovi platformi od tega več kot 8 let v UniCredit Banki, kjer je vodja enote za tehnično infrastrukturo. Dolgo časa se je posvečal predvsem omrežjem, tako LAN kot WAN, v zadnjem času največ časa posveča HyperV virtualnem okolju z njim povezano strojno opremo in pripadajočimi produkti iz System Center paketa.