Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Small Business strežnika ni več, kaj pa zdaj? – moderni IT za mala podjetja

V zadnjem času se postavlja se veliko vprašanj, kako lahko malemu podjetju zagotovimo moderno platformo za podporo poslovanju. S prihodom računalništva v oblaku in novih strežniških produktov lahko tudi mala podjetja izkoristijo vse, »kar imajo veliki«. Na celodnevnem seminarju si bomo pogledali, kako čimbolj celovito zagotoviti podporo malim podjetjem. Teme: - Strežnik za male - Windows Server 2012 Essentials - Kaj pa s pošto? - Upravljanje namiznih računalnikov, prenosnikov in tablic - Windows 8 in novi Office

Elvis Guštin

EM-Soft sistemi d.o.o.

Elvis Guštin je že več kot 10 let aktiven na področju dela z malimi in srednje velikimi podjetji. Zadnjih nekaj let je Microsoft Partner Area Lead za področje Slovenije in je eden izmed zmagovalcev izbora SMB 150, ki ga organizira ameriško združenje SMB Nation. Z zmago si je Elvis Guštin zaslužil mesto med 150 svetovno najvplivnejših posameznikov v SMB segmentu. Veliko svojega časa nameni implementacijam in razvoju rešitev za Microsoft Small Business Server in z njim povezane tehnologije. Aktiven je tudi pri vpeljavi oblaka in Office 365 tehnologij v mala in srednja podjetja.  

Sašo Erdeljanov

IT STORITVE SAŠO ERDELJANOV S.P.

Sašo Erdeljanov je strokovnjak na področju Microsoftovih tehnologij za poenotene komunikacije. Pri svojem delu uporablja Microsoftove strežniške produkte kot so Exchange Server, Lync Server in tehnologije kot so Active Directory, PKI, virtualizacija. Poseben poudarek daje varnosti, visoki razpoložljivosti in zmogljivosti sporočilnih sistemov. Sodeloval je pri načrtovanju in implementaciji v največjih slovenskih podjetjih. Leta 2009 mu je Microsoft podelil status MVP (Most Valuable Professional) za področje Exchange strežnika. Kot MCT (Microsoft Certified Trainer) izvaja izobraževanja v pooblaščenem Microsoftovem izobraževalnem centru, kjer svoje bogate izkušnje pridobljene pri delu na projektih, svetovanju in reševanju incidentov prenaša na slušatelje.  

Gašper Kamenšek

Gašper Kamenšek vsako leto svoje navdušenje nad Microsoftovimi izdelki deli s tečajniki v predavalnicah podjetja Kompas Xnet. Tam ga boste zagotovo spoznali na tečajih Excela in drugih Office aplikacij kjer vas bo nalezel s svojim iskrenim navdušenjem in znanjem.