Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Sodobno managersko poročanje - primeri dobre prakse

Menedžerska poročila in analitični portali BI Dashboard so pogosto nepregledni, nejasno strukturirani in sestavljeni iz neustreznih vizualizacij. Uporabljeni grafikoni so informacijsko siromašni »chartjunk« in nimajo zadostne sporočilne vrednosti za prejemnika - managerja. V predavanju bomo prikazali dobro prakso sodobnega managerskega poročanja z orodji MS Office, Reporting Services in SharePoint. Analizirali bomo napredne primere rešitev iz podjetij Lek, DrogaKolinska, Atlantic Grupa, CocaCola, Si.mobil in drugih.

Andrej Lapajne

iStudio d.o.o.

Andrej Lapajne je direktor podjetja iStudio d.o.o. in uvaja sisteme poročanja, kontrolinga in planiranja v podjetja, kot so LEK, Droga Kolinska, Si.mobil, Atlantic Grupa, Coca Cola Turčija, Kolpa, AdriaticSlovenica, Zavarovalnica Tilia, SandvikCoromant, Hypo Group Alpe Adria, DonitTesnit, Premogovnik Velenje, Iskratel, Špica International, LPKF, NIL in številna druga. Je mednarodno priznani strokovnjak za tehnologije MS Excel, Excel Services in SharePoint. Je vabljeni predavatelj na Ekonomski fakulteti v Ljubljani ter Fakulteti za računalništvo in informatiko in avtor številnih člankov in prispevkov. Trenutno opravlja doktorat s področja oblikovanja informacij na Univerzi v Ljubljani.