Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Intune za vsakogar

Windows Intune je Microsoft spletna storitev, ki je od letos na voljo tudi v Sloveniji. Pomaga nam zaščititi računalnike pred škodljivo kodo "malware", nameščati programe in posodobitve, spremljati delovanje in proaktivno opozarjati na možne težave, spremljati inventar strojne in programske opreme, pa tudi upravljati mobilne naprave, kot npr. Windows RT, Windows Phone 8 in Android. Windows Intune lahko uporabljamo kot samostojno storitev ali v kombinaciji s System Center 2012 Configuration Manager SP1. Na predavanju bomo podrobneje spoznali Windows Intune, njegovo uporabo in administracijo. Povdarek bo na uporabi Windows Intune kot samostojne storitve.

Slavko Kukrika

Avtenta.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred enajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Po končanem študiju računalništva se je zaposlil v podjetju Avtenta.si, kjer danes dela kot svetovalec in predavatelj. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in spletnim tehnologijam. Opravil je več kot 90 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2008 in Windows 7 in vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah TechEd. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v šolskem centru Avtenta.si. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.