Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Store LOB apps v poslovnih okoljih

Čeprav aplikacije za Windows Store v prvi vrsti naslavljajo končne uporabnike, katerim je namenjena tudi distribucija prek Trgovine, pa je moč to okolje izkoristiti tudi za razvoj poslovnih (t.i. Line-of-Business) aplikacij. Predavanje bomo začeli z razmislekom, kakšne poslovne aplikacije so sploh primerne za to ter kako jih zasnovati. Nadaljevali bomo s predstavitvijo tehnologij, ki so še posebej aktualne prav v poslovnih okoljih, zaključili pa s pregledom možnosti za distribucijo tovrstnih aplikacij. Na kratko si bomo pogledali tudi smernice Microsoftove skupine Patterns & Practices za to področje.

Damir Arh

Damir Arh, Adacta

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev za upravljanje z dokumenti. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. Prejel je tudi naziv Microsoft MVP za Visual C#.