Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Zaključno predavanje: Stephen Rose and Mark Minasi Answer Your Windows 8 Questions

Still wondering about Windows 8? Got a few nagging questions remaining? Relax, we thought you might, so our closing session features uber-Windows-guy Stephen Rose and Master Windows Explainer Mark Minasi in a fast-paced, entertaining and who knows, maybe even funny rapid-fire sequence. You ask, they answer, and everything’s fair game! We know, we know… you were thinking that you’d sneak out of NT Konferenca 2013 just a little early to beat the traffic, but seriously, you do not want to miss the first time in history that The Rose and The Minasi share the stage.

Mark Minasi

MR&D

Mark Minasi (MR&D) je avtor številnih uspešnic, pisec, komentator in svetovalec na področju informacijskih tehnologij. Najbolj poznan je po svojih delih "Mastering Windows Server" in "Complete PC Upgrade and Maintenance Guide". Je izredno priljubljen govorec in vodja seminarjev na tehničnih konferencah po svetu, saj s sproščenim in zabavnim pristopom tudi najbolj poglobljenim tehničnim vsebinam vdihne preprostost in zabavnost, pri svojem delu pa je osredotočen na operacijske sisteme in omrežja.  

Stephen Rose

Microsoft

Stephen Rose je višji vodja skupnosti za odjemalske različice sistema Windows na sedežu podjetja Microsoft v Redmondu. Preden se je pridružil Microsoftu je Stephen 15 let deloval kot svetovalec za načrtovanje omrežnih infrastruktur in virtualizacije ter sodeloval s številnimi največjimi podjetji po vsem svetu. Preden se je pridružil Microsoftu, je Stephen dvakrat pridobil naziv strokovnjaka Microsoft Most Valuable Professional (MVP), pisal pa je tudi za revijo Fast Company. Poleg ostalih številnih certifikatov, ki jih je pridobil, ima že skoraj 20 let naziva Microsoft Certified Systems Engineer in Microsoft Certified Trainer. Danes je odgovoren za vodenje skupnosti strokovnjakov za informacijske tehnologije na področju odjemalcev Windows ter skrbi za tehnične vsebine Springboard Series na spletnem mestu TechNet. Na omrežju Twitter lahko serijo Springboard Series spremljate pod vzdevkom @MSSpringboard (http://twitter.com/MSSpringboard) ali pa se naročite na njegove osebne objave pod imenom @stephenlrose (http://twitter.com/stephenlrose).