Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Agilna miselnost v Scrum ekipah

Veliko podjetij po svetu se trudi postati čim bolj agilnih in zato se odločijo za uvedbo metode Scrum. Njihove ekipe posledično pričnejo delati v iteracijah, vsako jutro imajo dnevni Scrum sestanek in pričnejo lepiti listke po stenah. Izkaže se, da zgolj ta drugačen način dela ne prinese željenih rezultatov in višje produktivnosti saj je predpostavka, da če uporabljaš neko agilno metodo, potem si tudi agilen, napačna. Med "delati agilno" in "biti agilen" je namreč velika razlika in za drugo je nujno potreben tudi drugačen način razmišljanja, ki ga imenujemo agilna miselnost.

Voranc Kutnik

Agilspot d.o.o.

Voranc Kutnik se je po 10. letih dela IT-ju odločil, da so agilne metodologije tisto s čimer se želi ukvarjati v prihodnje in zato ustanovil podjetje Agilspot d.o.o., kjer se ukvarja z izobražovanji na področju agilnih metodologih in s svetovanjem podjetjem pri uvajanju agilnosti in metode Scrum. Je certificiran ScrumMaster, edini Management 3.0 trener v Sloveniji ter organizator konference o agilnih metodologijah Agile Slovenia.