Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Build 2014 - Novosti v Windows 8.1 update za razvijalce

Posodobitev operacijskega sistema Windows 8.1 Update 1 in Visual Studio 2013 Update 2 prinašata za razvijalce največ novosti na področju poslovnih aplikacij. Na to se bo osredotočalo tudi predavanje: kakšne so nove možnosti za uporabo obstoječe izvorne kode iz aplikacij za Windows Store. Spoznali pa se bomo tudi z nekaj dobrodošlimi spremembami pri licenciranju. Na hitro si bomo pogledali še, kako bo poslej z manj truda mogoče razvijati aplikacije za Windows Store in Windows Phone.

Damir Arh

Adacta d.o.o.

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. V zadnjem času se precej posveča pristopom, ki olajšajo deljenje kode pri razvoju za vse večje število mobilnih platform: Windows 8, Windows Phone in druge. Že tretje leto zapored je prejel naziv MVP za področje Visual C#.