Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Build 2014 - Novosti v Windows 8.1 update

Noben operacijski sistem ni popoln in tudi Windows 8.1 ni izjema. Poleg rednih mesečnih popravkov Windows 8.1 Update prinaša tudi nekatere izboljšave, ki bodo olajšale življenje poslovnim uporabnikom in vsem tistim, ki primarno uporabljamo tipkovnico in miško. Predavanje bo odgrnilo tančico in predstavilo nekatere novosti, npr. kako Enterprise Mode v IE 11 izboljšuje združljivost s starejšimi spletnimi aplikacijami, izboljšan uporabniški vmesnik, spremembe pri uporabi Windows Store programov, pa tudi kako Windows 8.1 Update zmanjšuje minimalne sistemske zahteve in deluje na napravah z 1 GB pomnilnika in 16 GB SSD. Seveda boste izvedeli tudi kako lahko Windows 8.1 Update vključite v namestitev, pa tudi pomembne novosti glede dodajanja Windows Store programov "sideloading".

Slavko Kukrika

Telekom.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred mnogimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Po končanem študiju računalništva se je zaposlil v podjetju Avtenta., kjer danes dela kot svetovalec in predavatelj. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in spletnim tehnologijam. Opravil je več kot 110 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2012 R2 in Windows 8 in vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah TechEd. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v šolskem centru Avtenta.iqt. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.