Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Celovite BI rešitve na Microsoft platformi

Sprehodili se bomo skozi paralelna svetova življenj dveh "ekstremistov" pred in po uvedbi Microsoft poslovne inteligence ter pogledali, kako lahko vpeljava poslovno inteligenčnih rešitev blagodejno vpliva na kakovost življenja vaših odločevalcev in kaj se skriva pod pokrovom.

Marko Škufca

ADD d.o.o.

Marko Škufca je vodja programa BI v podjetju ADD. Ima več kot 8 let praktičnih izkušenj na Microsoft poslovni inteligenci. Specializiran je za načrtovanje in arhitekturo BI rešitev. V zadnjem času se ukvarja prediktivnimi modeli ter izzivi učinkovite prezentacije informacij končnim uporabnikom (poročila, analize, knjižnice poročil, sistemi kazalnikov). Vodil in sodeloval je pri implementaciji velikih BI sistemov, ki pokrivajo tako področje analiziranja, spremljanja in planiranja poslovanja. Ima dolgoletne izkušnje z vodenjem projektov in razvojem rešitev s področij analize in prenove poslovnih procesov, integracije ter zagotavljanja kakovosti podatkov in poslovnih informacijskih sistemov za domača in tuja podjetja.