Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

eSeje – primer implementacije kompleksnejše SharePoint rešitve

Rešitev eSeje smo vpeljali v podjetje Abanka Vipa d.d.. Franc Bračun, direktor službe za organizacijo in upravljanje projektov Abanka Vipa, bo na začetku predstavil cilje podjetja, ki so jih želeli doseči ter rezultate po vpeljavi rešitve. V nadaljevanju bo Jure Šubara predstavil dobre prakse in spoznanja pri implementaciji kompleksne SharePoint rešitve od analize do vpeljave in vzdrževanja. Na koncu predavanja bo povedal več o tehničnih dilemah vzpostavitve rešitve na platformi SharePoint in kako smo se s temi izzivi soočili v podjetju Agito. Več o rešitvi eSeje:V podjetju poznamo različne odločitvene skupine, ki imajo redne, periodične in formalne sestanke. Običajno v podjetju ni težava podpreti ali sklicati enega sestanka, ga opremiti z zapisnikom in slediti izvajanju prejetih nalog. Problem pa nastane, ko se tedensko vsakemu izmed posameznikov nabere na desetine sestankov in še več nalog, ki iz teh sestankov sledijo. Takrat postane usklajevanje prisotnosti težavno, sledenje vseh prejetih nalog pa skoraj nemogoče. Sklepi posameznih sestankov tako velikokrat niso realizirani, roki izvedbe zamujajo, manjka skupni pregled nad realizacijo sprejetih in uresničenih sklepov. V podjetju Agito smo zato razvili rešitev eSeje za SharePoint, s katero podjetja informacijsko podprejo proces sklicevanja sestankov, priprave gradiv, izvedbe, izdelave zapisnikov in razdeljevanja ter spremljanja nalog.

Franc Bračun

Abanka Vipa d.d.

 

Jure Šubara

Agito d.d.o

Jure Šubara (univ. dipl. inž. rač. in inf.; MCPD za SharePoint in MCTS za Dynamics CRM) ima dolgoletne izkušnje kot razvijalec in tehnični vodja pri razvoju kompleksnih rešitev na Microsoftovih tehnologijah. Sodeloval je pri vzpostavitvi največjega B2B portala v regiji ter največjih korporativnih portalov v Sloveniji na platformi SharePoint. V zadnjem času dela kot vodja projektov in analitik na področju Microsoft Office SharePoint in Dynamics CRM platforme.