Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Moderne spletne aplikacije: SPA, MVC, WTF?

Na predavanju bomo pokrili tematiko modernih spletnih aplikacij. Pogledali si bomo kaj za vraga ta termin sploh pomeni, kaj moramo upoštevati pri načrtovanju takšnih aplikacij ter kako se v vso zgodbo vplete tudi pojem SPA - Single Page Application. Na enem primeru bomo pogledali kako med seboj sodelujejo Entity Framework, Repository ter Service Pattern, Dependency Injection, Fluent Validation ipd. Naši MVC aplikaciji bomo dodali še Web API, in jo povezali s "SPA" aplikacijo. Za konec se bomo dotaknili še prenosa dobrih praks iz MVC v SPA svet.

Anže Vodovnik

SAOP d.o.o.

Anže Vodovnik (MCPD za spletne aplikacije na platformi .NET) se z Microsoftovimi tehnologijami profesionalno ukvarja že več kot 10 let. Že od samega začetka kariere v projekte vpeljuje nove, bleeding edge tehnologije, njegov fokus pa leži predvsem na distribuiranih sistemih ter skalabilnih, visokoperformančnih in varnih (spletnih) rešitvah. Anže je zaposlen v podjetju SAOP kot arhitekt programske opreme in je zadolžen za razvoj naslednje generacije produktov.