Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Nadzorne plošče na SharePoint 2013

Nadzorne plošče so primeren način za podajanje ključnih informacij o poslovanju, ki odločevalcem omogoča, da učinkovito izrabijo svoj čas in se osredotočijo na bistvene aktivnosti. V sklopu predavanja bomo osvetlili problematiko nadzornih plošč in "one page" reportov ter prikazali možnosti, ki jih na tem področju ponuja Microsoft BI v navezavi s Sharepoint 2013.

Boštjan Kustec

ADD d.o.o.

 

Marko Škufca

ADD d.o.o.

Marko Škufca je vodja programa BI v podjetju ADD. Ima več kot 8 let praktičnih izkušenj na Microsoft poslovni inteligenci. Specializiran je za načrtovanje in arhitekturo BI rešitev. V zadnjem času se ukvarja prediktivnimi modeli ter izzivi učinkovite prezentacije informacij končnim uporabnikom (poročila, analize, knjižnice poročil, sistemi kazalnikov). Vodil in sodeloval je pri implementaciji velikih BI sistemov, ki pokrivajo tako področje analiziranja, spremljanja in planiranja poslovanja. Ima dolgoletne izkušnje z vodenjem projektov in razvojem rešitev s področij analize in prenove poslovnih procesov, integracije ter zagotavljanja kakovosti podatkov in poslovnih informacijskih sistemov za domača in tuja podjetja.