Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Od zasebnega do javnega oblaka in MS tehnologije

Odločili smo se. Modernizirajmo se. Oblak je prava stvar, to je »in«. Pa smo se dovolj dobro pripravili na ta korak? Se zavedamo vseh posledic te odločitve? Bomo zgradili svoj privatni oblak, bomo uporabili javni oblak, se bomo povezali s svojim privatnim oblakom v javni oblak? Kako bomo to storili, kako bomo upravljali potem naš hibridni oblak, kako bomo zagotovili da bo za končnega uporabnika prehod čim manj stresen in boleč? Pridružite se nam in skupaj bomo našli odgovore na ta vprašanja.

Robert Primožič

S&T SLOVENIJA d.d.

Robert je v ITju že dobrih 18 let, potem ko je ugotovil da strojništvo ni zanj… Ukvarja se s sporočilnimi sistemi, arhiviranjem podatkov, virtualizacijo aplikacij in namizij… Skratka ima dobro podlago za oblačne storitve.  

Uroš Skubic

S&T Slovenija d.d.

Uroš je v informatiki že več kot 15 let. V teh letih se je največ ukvarjal z aktivnim imenikom in Exchange sporočilnem sistemom. V zadnjem času pa se predvsem posveča vpeljavi Microsoftove storitve Office365 pri strankah.