Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Povežimo posel s hiperaplikacijo na BizTalk

Učinkovito in elastično obvladovanje ključnih poslovnih procesov, ki se izvajajo med zunanjimi partnerji in internimi informacijskimi otoki, predstavljajo v globalno povezanem svetu izziv in vse pogosteje neizogibno možnost, da ostanemo v igri kot konkurenčna organizacija ali podjetje. Jo bomo izkoristili tako kot nad 12000 podjetij v svetu, med njimi kar 81% v stotini Fortune Global 100? Vzemimo si slabo urico za razgleden sprehod med vrsto novih in že uveljavljenih možnosti na področju integracij z BizTalk, saj je morda skrajni čas, da premislite, ali je vaš sedanji pristop informacijske podpore vašemu poslovanju poravnan s priložnostmi in težavami vašega poslovanja? 

Igor Macarol

Pri ustvarjanju informacijskih rešitev je v drugi polovici 80-tih let prešel na Microsoft platformo. Kot raziskovalec na FER se je v prvem desetletju usmeril v inženirsko programske rešitve, med ostalimi samostojno izdelana CAD/CAM rešitev in procesna simulacija litografije v mikroelektroniki. Od 90-tih let naprej se je programiranje usmerilo v poslovno orientirane rešitve za različne vertikale, vključno z uporabo Internet tehnologij in večslojne arhitekture, ki jih je hkrati predaval kot MCT. Od objave BizTalk Server 2000 naprej so bili v ospredju raznovrstni BizTalk integracijski projekti, ki se dopolnjujejo s sodelovanjem na podatkovno orientiranih infrastrukturnih projektih. Napovedi za naprej kažejo na deloma hibridno vreme z azurnim oblakom.