Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Priprava okolja za migracijo

Elvis Guštin

EM-Soft sistemi d.o.o.

Elvis Guštin je že več kot 10 let aktiven na področju dela z malimi in srednje velikimi podjetji. To dokazuje tudi naziv Small Business Server MVP, sedaj Windows server for Small and Medium Businesess MVP. Zadnjih nekaj let je Microsoft Partner Area Lead za področje Slovenije in je že drugič izbran za enega izmed SMB 150 Influencer-jev (naziv, ki ga podeli ameriško združenje SMB Nation). Z zmago si je zaslužil mesto med 150 svetovno najvplivnejšimi posamezniki v SMB segmentu. Veliko svojega časa nameni implementaciji in razvoju rešitev na Microsoftovih strežniških platformah v malih in srednjih podjetjih ter z njim povezanimi tehnologijami. Aktiven je tudi pri vpeljavi Oblaka; Office 365 in Azure tehnologij v mala in srednja podjetja.  

Jože Markič

Microsoft

Jože Markič dela v ekipi Microsoft Services v podjetju Microsoft kot svetovalec za privatne oblake (Cloud Consultant). Z Microsoftovimi tehnologijami se profesionalno ukvarja že od leta 2003, od leta 2007 pa je aktiven tudi kot MCT predavatelj Microsoftovih tečajev. Svoje znanje nenehno izpopolnjuje, tako s pomočjo sodelavcev, kot na projektih in različnih izobraževanjih. Kot aktiven MCT predavatelj si vzame čas tudi za Microsoftove izpite, s katerimi še dodatno potrdi svoje bogato znanje, ki ga deli tako s strankami kot tudi z udeleženci različnih tečajev in delavnic.