Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

User Experience Virtualization

Za uporabnike, ki pri svojem delu uporabljajo več naprav, je zelo pomembno, da njihove nastavitve veljajo povsod in da so podatki dosegljivi z vseh naprav. Virtualizacija uporabnikovega stanja "User State virtualization" poskrbi natanko za to! Za tem imenom se skrivajo nekatere tehnologije, ki jih že dobro poznamo, npr. roaming profili in preusmerjene mape. Mednje pa sodi tudi User Experience Virtualization UE-V, ki zna sinronizirati nastavitve operacijskega sistema in aplikacij med uporabnikovimi napravami. Pri tem ima skrbnik kontrolo nad tem, katere nastavitve se bodo sinhronizirale, med katerimi napravami in za katere uporabnike, pa še veliko več. Na predavanju boste spoznali UE-V, kako deluje in kako ga lahko implementirate v svojem okolju.

Slavko Kukrika

Telekom.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred mnogimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Po končanem študiju računalništva se je zaposlil v podjetju Avtenta., kjer danes dela kot svetovalec in predavatelj. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in spletnim tehnologijam. Opravil je več kot 110 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2012 R2 in Windows 8 in vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah TechEd. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v šolskem centru Avtenta.iqt. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.