Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Intune – Mali bratec velikega SystemCentra

Podjetja lahko precej zmanjšajo stroške lastništva s prenosom svojih IT virov v oblak. Teoretično je to lepo, v praksi pa se postavljajo naslednja vprašanja : Kaj pa če ne dela linija? Kje bodo moji podatki? Koliko me to stane? Zakaj bi počel kaj takega, če pa vse dela? Predstavili bomo primer podjeta, ki se je odločilo za tak korak. Elektronska pošta in datotečni strežnik so zamenjale storitve Office365, poslovna aplikacija teče na v Windows Azure, delovne postaje in mobilne naprave upravljamo z Windows Intune. Vse storitve uporabljamo in upravljamo kadarkoli, od koderkoli, na katerikoli napravi. Z nekaj enostavnimi koraki si oljašamo delo in poenostavimo življenje. Ali potrebujemo še kaj več?

Sašo Arh

Astec d.o.o.

Sašo Arh je zaposlen v podjetju Astec d.o.o. kot tehnični skrbnik strank na področju Microsoftovih produktov. Med skrbništvom heterogenih IT okolij v državni upravi in v gospodarstvu si je pridobil bogate izkušnje na področju Microsoft Windows strežniške infrastrukture, virtualizacije s Hyper-v in še posebej z orodji za upravljanje SystemCenter. Glede na trende v IT se v zadnjem času ukvarja predvsem z implementacijo storitev v oblaku kot so Office 365, Windows Intune in Microsoft Azure.