Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hibridni obnovitveni scenariji z SQL Server in Azure

Kontinuiteta poslovanja kljub katastrofalni izgubi podatkov ali infrastrukture na primarni lokaciji organizacije je za IT pomembna naloga. V izbranih primerih je Microsoft Azure postal alternativa vzpostavitvi svoje sekundarne lokacije, s katero bo vaša organizacija preživela večje nezgode. Predavanje se bo omejilo na hibridne scenarije za SQL Server, za katerega bomo pregledali vrsto DR možnosti za ohranitev podatkovnih zbirk v Azure.

Igor Macarol

S&T Slovenija d.d.

Po skorajda tretjem desetletju dela z Microsoft platformo se je znašel v najrazličnejših vlogah od snovalca rešitev, programerja, predavatelja ali pa infrastrukturnega inženirja. Uspešno so bile zaključene različne rešitve s področij kot so CAD/CAM, procesne simulacije, poslovno orientirane rešitve, vključno večslojne in spletno orientirane, BizTalk integracije poslovnih procesov in infrastrukturne rešitve z SQL Serverjem. Napovedi za naprej so pretežno Microsoft rešitve, deloma v hibridnem okolju pod azurnim oblakom.