Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hranjenje in varovanje podatkov v Azure

Ena od lastnosti oblaka, najsi bo to javni ali zasebni, je dajanje uporabnikom občutek neomejenih kapacitet. Organizacije se zaradi tega vedno bolj odločajo tudi za hranjenje podatkov v javnem oblaku in na ta način preložijo breme načrtovanja kapacitet na ponudnika storitev v javnem oblaku. Microsoft Azure ponuja možnosti za hranjenje sistemov in podatkov v javnem oblaku v različnih oblikah, od datotečnega sistema do sekundarnega podatkovnega centra. Predavanje bo postreglo s pregledom storitev v Microsoft Azure, ki organizacijam in podjetjem omogočajo preselitev dela podatkov, varnostnih kopij ali celotnih sistemov v javni oblak.

Peter Zdovc

Microsoft d.o.o., Ljubljana

Peter Zdovc deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku Microsoft Enterprise Services. Zadnja 3 leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku, tako zasebnem kot javnem. Pred tem je v Microsoftu deloval kot svetovalec na področju nadzora storitev IT in pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij System Center v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije.