Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Machine Learning: “Kar se mašinca nauči, to mašina zna.”

“Do konca leta 2024 bodo stroji zavladali svetu.“ Tako govorijo teorije zarote. Predavanje ne bo poskušalo potrditi ali zavreči zgornje trditve, bo pa ponudilo vpogled v to, kje so stroji danes. V sklopu predavanja bomo pogledali, kako lahko z uporabo Azure Machine Learning izkoristimo njihove “možgane” in naše poslovanje usmerimo v povsem nove vode.

Marko Škufca

ADD d.o.o.

Po izobrazbi ekonomist in poslovni informatik, ki je svojo poklicno pot povsem usmeril v poslovno analitiko. Svetovalec, analitik, predavatelj, arhitekt, izvajalec ipd. z več kot 10 let izkušenj in številnimi referencami doma in v tujini. V podjetju ADD je vodja programa BI. Pokriva celotno področje poslovne analitike, posebej je specializiran za načrtovanje in arhitekturo DWH/BI/CPM rešitev pri čemer ohranja napreden nivo tehničnega znanja. V zadnjem letu je svoje sodelovanje z Microsoft razširil s kompetenco P-TSP (področje Application Platform).