Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Novosti v C# 6

Visual Studio poleg številnih drugih novosti prinaša tudi novo verzijo programskega jezika C#. Na predavanju si bomo pogledali spremembe v jeziku in kako nam lahko pomagajo pri pisanju bolj jedrnate in lažje razumljive kode.

Damir Arh

Adacta, d.o.o.

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. V zadnjem času se precej posveča pristopom, ki olajšajo deljenje kode pri razvoju za vse večje število mobilnih platform: Windows 8, Windows Phone in druge. Že četrto leto zapored je prejel naziv MVP za področje .NET.