Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Okrogla miza

Jaka Repanšek

RePublis

Jaka Repanšek je ustanovitelj svetovalne družbe RePublis. V medijskih, tehnoloških in internetnih podjetjih deluje že od leta 1996. Diplomiral je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, specialistični podiplomski študij evropskega prava pa je opravil na skupnem programu Univerze v Cambridgeu in Pravne fakultete v Ljubljani ter zaključil tudi dve-letni podiplomski študij MBA na University of Kansas v ZDA (CIMBA). Repanšek je član številnih domačih in mednarodnih strokovnih združenj, predavatelj na Fakulteti za informacijske študije (FIŠ) in Visoki šoli za storitve (VIST) ter na številnih konferencah in seminarjih v Sloveniji in tujini.  

Zdravko Počivalšek

/

 

Danica Purg

IEDC

Danica Purg je direktorica in dekanja IEDC - Poslovne šole Bled ter predsednica mednarodnega združenja za razvoj managementa CEEMAN, ki povezuje prek 220 managerskih šol iz 53 držav. Je tudi direktorica Evropskega centra za voditeljstvo, ki ima sedež pri IEDC-Poslovni šoli Bled. Za svoje izjemne dosežke na področju mednarodnega poslovnega izobraževanja je prejela mednarodno priznanje Dekan leta 2010, ki ji ga je podelila Akademija za mednarodni management (AIB). Januarja 2015 ji je slovensko Združenje Manager podelilo Priznanje za življenjsko delo na področju managegmenta.  

Aleksander Zalaznik

Združenje Manager

Aleksander Zalaznik, generalni direktor Danfoss Trate, je svojo poslovno pot v podjetju začel že leta 1984. V večji meri je bil odgovoren za integracijo v skupino Danfoss in prestrukturiranje podjetja, leta 2010 pa je prevzel tudi vodenje poslovnega področja Controls v diviziji Danfoss District Energy. Je prejemnik nagrade časnika Finance za izjemne dosežke v gospodarstvu leta 2012. Kot član Združenja Manager je aktiven od leta 1998, v letošnjem letu pa je prevzel funkcijo predsednika Združenja Manager.  

Matej Potokar

AmCham Slovenija

Matej Potokar je bil z marcem 2015 imenovan na položaj področnega direktorja oddelka za storitve in pomoč uporabnikom (Customer Service and Support) za Zahodno Evropo. V tej vlogi Matej vodi regionalno organizacijo, ki šteje približno 600 ljudi. Matej se je podjetju Microsoft pridružil leta 2003 ter je do leta 2007, ko je postal generalni direktor slovenske podružnice, opravljal vrsto vodilnih funkcij. Kot generalni direktor Microsoft Slovenija je bistveno prispeval k oblikovanju pozitivnega in učinkovitega delovnega okolja v slovenski podružnici ter ji leta 2010 prislužil nagrado za najuspešnejšo Microsoftovo podružnico na razvitih majhnih in srednje velikih trgih. Z oktobrom 2011 je bil imenovan na položaj generalnega direktorja Microsoftove skupine za storitve (Microsoft Services) v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Preden se je pridružil podjetju Microsoft, je Matej vodil podjetje Intertrade ITS. Matej si je v Sloveniji ustvaril izjemen poslovni in osebni ugled, ki si ga je prislužil z različnimi vidnimi dejavnostmi in nagradami. Je predsednik Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji in član sveta organizacije CEEMAN, združenja za razvoj poslovnega vodenja v Srednji in Vzhodni Evropi. Prejel je tudi slovensko nagrado Primus za odličnost na področju internega in eksternega komuniciranja. Diplomiral je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani ter svoja znanja kasneje dopolnil s študijem MBA na Univerzi v Kansasu, ZDA.  

Robert Trnovec

Microsoft d.o.o.

 

Marko Filli

RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA

Marko Filli je rojen leta 1968 v Kopru, kjer živi s svojo družino. Obiskoval je Srednjo naravoslovno-matematično šolo v Kopru, šolanje pa nadaljeval na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, kjer je leta 1993 diplomiral s področja telekomunikacij. Leta 2006 je na isti fakulteti pridobil tudi naziv magister elektrotehnike. Svojo poklicno pot je začel leta 1992 na Radiu Morje, kjer je bil dve leti odgovorni urednik. Kariero je nadaljeval v Regionalnem RTV-centru Koper-Capodistria, kjer je najprej delal kot razvojni inženir, nato pa kot vodja radijske produkcije. Leta 2006 je postal pomočnik generalnega direktorja za tehniko, investicije in inženiring, leta 2010 pa je nastopil mandat generalnega direktorja RTV Slovenija. Marko Filli se je s področja menedžmenta izobraževal v IEDC Poslovni šoli Bled in v podjetju OK Consulting. Je strokovnjak na področju digitalizacije arhivov, telekomunikacij in radijske produkcije.  

Janko Medja

NLB d.d.

Janko Medja, predsednik uprave NLB, je od julija 2012 do oktobra 2012 opravljal funkcijo predsednika nadzornega sveta NLB, nato pa prevzel odgovornosti predsednika uprave NLB. Pred tem je bil skoraj štiri leta član uprave Unicredit banke Slovenija (od septembra 2008 do julija 2012), pred tem direktor divizije korporativnega bančništva v isti banki (od februarja 2004 do septembra 2008). V letu 2011 je prejel prestižno priznanje "Mladi manager leta" s strani Združenja Manager. V letu 2005 je z odliko zaključil MBA študij na IEDC - Poslovni šoli Bled, pred tem pa leta 1997 diplomiral na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Za svoje diplomsko delo z naslovom "Kakovost v bančništvu" je prejel priznanje Banke Slovenije. V svoji karieri je pridobil poglobljene in raznovrstne izkušnje s področja bančništva in managementa. Njegovi dosežki so priznani tudi v poslovni in strokovni javnosti. V letu 2014 je postal član sveta guvernerjev Ameriške gospodarske zbornice (AmCham).