Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Arhitektura zanesljivih aplikacij: kako zagotoviti visok SLA v oblaku?

Z vpeljavo agilnih razvojnih metod, hitrega oziroma vitkega razvoja aplikacij ter uporabo oblaka za hitrejšo rast razvijalci pogosto “zanemarimo” ne-funkcionalne zahteve, kot so zanesljivost in dosegljivost. V tem predavanju si bomo pogledali obstoječe gradnike platforme Microsoft Azure in načrtovalske vzorce, ki so nam na voljo in jih lahko uporabimo za zagotavljanje določenega nivoja dosegljivosti (SLA) naših aplikacij.

Anže Vodovnik

Microsoft d.o.o.

Anže je predvsem ponosni očka, entuziastični kitarist in strasten razvijalec. Z veseljem sodeluje na raznih konferencah in dogodkih, kjer deli svoje izkušnje iz skoraj 15 let trajajoče kariere razvoja in arhitekture programske opreme. Kratek čas je bil tudi Microsoft MVP za platformo Microsoft Azure, a se je nazivu odpovedal ko se je pridružil Microsoft UK kot Cloud Solution Architect (CSA), kjer sedaj sodeluje neposredno s strankami in jim pomaga razvijati in uporabljati rešitve osnovane na Azure platformi. Anže je sicer precej aktiven na Twitterju (@avodovnik), deloma pa tudi na svojem blogu (www.vodovnik.com).