Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Azure Backup glavo čuva

Na predavanju si bomo ogledali, kako lahko podatke s svojih strežnikov (pa tudi z odjemalcev) varno shranimo z uporabo storitve Azure Backup. Dotaknili se bomo tudi storage accounta, kako lahko dostopamo do njega iz svoje on-premises aplikacije in kako aplikacije, kot SQL Server, varnostno kopijo podatkov lahko shranijo kar v Microsoft Azure.

Slavko Kukrika

Slavko Kukrika s.p.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred šestnajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in virtualizaciji. Opravil je več kot 110 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2012, Windows 10 in virtualizacijo ter vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v izobraževalnem centru Telekom. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.