Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hibridni oblak: Upravljanje z viri (Resource Management)

Predavanje bo postreglo s poglobljenim pregledom tehnologij in tehnik za učinkovito upravljanje virov v javnem oz. zasebnem oblaku, kot so Microsoft Azure Stack, uvajanje virov s pomočjo JSON predlog, GIT, skupine virov (Resource Groups) ter varnost in delegacija upravljanje virov.

Robert Potocnik

Microsoft d.o.o.

Robert Potocnik je na področju IT-ja aktiven že skoraj 20 let. Leta 2013 se je pridružil Microsoftu kot svetovalec za področje infrastrukture, zadnje leto pa je zaposlen kot arhitekt v Microsoft World Wide Datacenter and Cloud Infrastructure Center of Excellence.  

Peter Zdovc

Microsoft d.o.o.

Peter Zdovc deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku Microsoft Enterprise Services. Zadnja 4 leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku, tako zasebnem kot javnem. Pred tem je v Microsoftu deloval kot svetovalec na področju nadzora storitev IT in pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij System Center v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije.  

Gorazd Šemrov

Microsoft

Gorazd have more than 15 years of experience working in IT industry. Last years he is involved in largest and most complex Datacenter and Cloud Infrastructure projects worldwide working as Solution Architect. He is part of WW Center of Excellence team inside Microsoft which covers Fortune 500 customers and largest Service Providers.  

Tomaž Čebul

Microsoft d.o.o.

Tomaž ima 22 let izkušenj v industriji IT storitev in podpore. Od izgradnje in vodenja skupine do izvedbe širokega nabora IT rešitev s področja upravljanja delovnih postaj kot tudi podatkovnih centrov. Izkušnje je pridobival tako v Sloveniji kot po različnih državah EU in CEE.